Král českých diskoték Michal David: JDE SI K ZEMANOVI PRO STÁTNÍ METÁL? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Král českých diskoték Michal David: JDE SI K ZEMANOVI PRO STÁTNÍ METÁL?

Michal David.
Michal David. (Alexandr Malachovský a Divadlo Broadway)

V plném proudu je příprava předávání státních vyznamenání! A na letošním seznamu oceněných je podle důvěryhodných informací z Pražského hradu i jméno hitmakera Michala Davida (58). Muže, který v poslední době několikrát osobně podpořil současnou hlavu státu Miloše Zemana (74).

„Prezident si váží jeho přínosu pro českou kulturu a toho, že stále rozdává radost,“ řekl nám zdroj ze Zemanova okolí. „Proto ho také na vyznamenání navrhl. Chce mu udělit medaili Za zásluhy,“ dodal.

Mlží nebo čeká?

„Já absolutně o ničem nevím, nikdo mi nevolal a nikdo mi ani žádný dopis neposlal,“ tvrdil Michal David, když jsme ho o víkendu kontaktovali. Buď mlží, o což oceněné prezidentská kancelář podle našich informací jako vždy požádala, a nebo mu ještě oficiální pozvání nedorazilo. Poštou totiž odcházelo před státním svátkem. Tedy přesně měsíc před galavečerem ve Vladislavském sále 28. října. Hrad jako takový nechce k letošním oceněným cokoliv říkat.



Zpíval v Lánech

David letos vystoupil hned na dvou akcích pořádaných prezidentem republiky. Poprvé to bylo v březnu na inauguračním koncertu ve Španělském sále, kterým Zeman zahájil své druhé funkční období. „Miloš, ty na to máš,“ pěl ve svém hitu Pár přátel stačí mít. V polovině září pak hlava státu pozvala na zámek v Lánech tenisové hvězdy a také znovu Davida, aby jim zazpíval.

Kdo také letos dostane metál?
Antonín Švehla (†60), československý expremiér
Ester Ledecká (23), dvojnásobná olympijská vítězka
Alena Vitásková (61), bývalá šéfka Energetického regulačního úřadu
Darina Nešporová (41), učitelka, která zachránila při nehodě předškoláky
Martin Marcin (†36), Kamil Beneš (†28), Patrik Štěpánek (†25), vojáci padlí v Afghánistánu

Michal David zazpíval Zemanovi a jeho věrrným. "Miloši, ty na to máš":



Přečtěte si
avina
1. 10. 2018 • 13:00

Michal David- známý, má svůj styl písní. Návrh na vyznamenání je správný. Kecat bude cigoš B./ trapně pozvaný do zábavného pořadu/,ubohý zpěvák.

aveneta
1. 10. 2018 • 09:19

Tomu se nelze divit....kdyby mu třeba lezl do zádele Klus dostane to on. Byť nejsem příznivec Michala Davida, ale uznám, že když člověk meje nádobí či okna nepustí si Bethovena...ale spíše ten lascivní disco styl

DWEI
1. 10. 2018 • 06:17

Mnozí dostali metál hlavně za podporu a pomoc ke zvolení a král diskoték bude jeden z nich

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.