Připravuje se na kariéru po kariéře? Jágr bude... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Připravuje se na kariéru po kariéře? Jágr bude...

Jarda se dostal na váhu 115 kilo
Jarda se dostal na váhu 115 kilo (archiv Blesk, instagram.cz)

Proč na ledě bruslit, když se může vozit?! Slavná hokejová osmašedesátka si na svém kladenském stadionu vyzkoušela práci rolbaře. Že by příprava na »zaměstnání« po odchodu do sportovního důchodu?

Když se v přípravě zranil, připustil Jaromír Jágr (46), že ho coby hokejistu čeká asi poslední rok. A teď naznačil, co by mohl dělat, až dá své letité kariéře vale. Na sociální síť vyvěsil video, jak sedí za volantem rolby a s úsměvem s ní krouží mezi mantinely.

Kromě toho si stěžuje na nadváhu. A v jednu chvíli dokonce hrozí, že ztratil helmu, bez které se při žádném »mistráku« neobejde! „Pak jsem ji našel, podívejte,“ řekne ale vzápětí a záběr se přesune na jeho milou Veroniku Kopřivovou (27), která má přilbu nasazenou na hlavě.

Fanoušci tak mohou být zatím klidní: helma nezmizela a hmotnost vyhlášený dříč Jágr před ostrým startem sezony jistě vyladí. Po ní se ale třeba vlastník hokejového Kladna stane rolbujícím majitelem…

 Jágr: Proč stále hraju? Mám zodpovědnost k lidem a dětem v klubu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
inocenta
30. 8. 2018 • 11:28

Peníze mohou někdy oslepovat , anebo vzbudit pocit, že jsme už za vodou, a ze všeho se vždy nějak vylížeme. Opatrnosti ale asi nikdy není nazbyt.

italiano
30. 8. 2018 • 11:03

Já se vždy snažil, aby můj život nebyl tragikomedií. Sranda život je, ale to má mít své meze, aby se nestal jednoho dne holou tragedií.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.