Heidi Janků a její první koncert se synem Špinarové (†65): Strach rozehnala divokým tanečkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Heidi Janků a její první koncert se synem Špinarové (†65): Strach rozehnala divokým tanečkem!

Po pár nervózních tónech byla Heidi ve svém živlu.
Po pár nervózních tónech byla Heidi ve svém živlu. (Foto ara a Facebook.com)

Jak řekla, tak udělala! Vdova po skladateli Ivo Pavlíkovi (†84) to dala dohromady s jeho synem Adamem (42), který na koncertech doprovázel s kapelou hlavně svou mámu Věru Špinarovou (†65). Z prvního vystoupení skupiny HeidiBand ale Heidi Janků (55) měla pořádný vítr.

Poprvé po 28 letech nestála na jevišti sama za sebe. Navíc jí nedělal kapelníka zesnulý manžel Ivoš, ale pod palcem ji měl jeho syn Adam Pavlík. Zpěvačku tak nejdříve zaplavila vlna pochybností. „Bála jsem se, že budou lidi odcházet, že se jim to nebude líbit a bude to na ně moc hlučné. Po pár písničkách z nás ale spadla nervozita,“ popsala deníku Aha! zpěvačka jejich první společný koncert v ostravském Divadle loutek.


„Byla jsem hodně nervózní. Se svou kapelou jsem přestala zpívat v roce 1990, vždycky jsem měla vystoupení s pár doprovodnými muzikanty. Nakonec to ale dopadlo báječně, všichni tleskali a bavili se,“ řekla s úlevou Heidi, která roztancovala celé divadlo. S Adamem a jeho kapelou už mají dokonce domluvené čtyři další kšefty! „Letos si to budeme osahávat, zato příští jaro a léto bychom to chtěli rozjet,“ nechtěla to zpěvačka zakřiknout.

Na video s Heidi Janků se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.