Něrgešová přiznala manželský krach: Smutek ji srazil na kolena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Něrgešová přiznala manželský krach: Smutek ji srazil na kolena

Největší starost má teď Něrgešová o děti. Aby je rozchod rodičů nepoznamenal.
Největší starost má teď Něrgešová o děti. Aby je rozchod rodičů nepoznamenal. (Foto ara)

Poslední měsíce se ztrácí před očima. Žádnou drastickou dietu Laďka Něrgešová (42) ale nedrží. Deníku Aha! teď přiznala, že z jejího manželství s Jaroslavem Pleslem (43) zůstaly jen trosky. Jeho odchod  jí psychicky zdrtil, teď se snaží žít dál.

„Jsou věci, o kterých se nemluví. Můžete je sdílet s blízkými. A ti nejbližší vás možná uvidí i na kolenou a brečet. Jsou prostě chvíle nebo zážitky, které vás na ta kolena srazí. A pak je v pořádku být smutná a bolavá,“ vypsala se Laďka ze svého smutku na sociální síti. „Pak musíte vstát a jít dál. Každá rána je vlastně taková zkouška, která vás posouvá dál. A zkrátka z vás udělá zase o kousek lepšího. Sebelítost a obviňování druhých je k ničemu,“ dodala.

Manželství nezachránilo ani druhé dítě. Necelý rok po narození dcery začal jejich vztah pořádně skřípat. Podle informací deníku Aha! se Jaroslav od Laďky nakonec odstěhoval. Dvojice tak spolu nežije minimálně od loňského léta. „Tohle je velmi nepříjemná životní situace, se kterou se snažím už pár měsíců vyrovnat. Udělám všechno pro to, aby to celé mělo co nejmenší dopad na naše děti,“ potvrdila moderátorka, že se schyluje k rozvodu.

Rozchod podle všeho neproběhl tak v klidu, jak by se na první pohled mohlo zdát. Maminku devítiletého Adama a dvaadvacetiměsíční dcery Medy manželův odchod tvrdě zasáhl.

Svatba jako z pohádky

Před 11 lety si slíbili věrnost na honosném obřadu v Ledeburských zahradách Pražského hradu. Tehdy bylo všechno dokonalé – pompézní hudební doprovod, luxusní svatební šaty i hostina plná vybraných specialit. Jejich manželství ale perfektní nebylo a rozpadlo se.

 Něrgešová po krachu manželství: Bolest, která mě srazila na kolena!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.