Hustý: Kabát vrací Slavíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hustý: Kabát vrací Slavíka!

Kabáti se rozhodli vrátit svou cenu.
Kabáti se rozhodli vrátit svou cenu. (Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Jednání organizátora Českého slavíka pobouřilo kapelu Kabát natolik, že se i po vysvětlení celé situace kolem odebrání hlasů skupině Ortel rozhodla vrátit svou cenu.

Agentura Musica Bohemica totiž při analýze hlasování dospěla k závěru, že kapela Ortel a její lídr Tomáš Ortel (41) dostali podporu nad rámec pravidel. Pořadatel tak započetl skupině i zpěvákovi stejný počet bodů, jaký získali loni, kdy k podobnému porušení pravidel podle nich nedošlo. Skupina Kabát v čele se zpěvákem Pepou Vojtkem (52) se rozhodla cenu podmínečně vrátit. Pokud organizátoři doloží skutečné počty hlasů pro Ortel a Kabát jich bude mít více, přijme cenu zpět.

„Bude- li to dávat smysl a Kabát bude vítězem ankety, tak si Slavíka zase vezme. Není-li ale vítězem, tak je nesmysl, aby doma cenu držel a tvářil se, že je jeho. Kabát nejsou Rychlé šípy, ale nechceme, aby na nás někdo ukazoval, že máme něco, co není naše. Nejde o žádné gesto ani podporu kohokoliv,“ uvedl manažer Kabátu Radek Havlíček. 

Na video s Vojtkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
kaluze
29. 11. 2017 • 19:54

ted vsichni vrací slavíka ...to je presné ...jen podvody ,ale Gott tam bude lét kazdy rok ,ten by ho mel vrátit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.