Exmanžel Kristelky na útěku před dluhy: Užívá si na Floridě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Exmanžel Kristelky na útěku před dluhy: Užívá si na Floridě!

Manželství Kristelové s Martinem Tůmou moc dlouho nevydrželo
Manželství Kristelové s Martinem Tůmou moc dlouho nevydrželo (Aha! – Mária Rušinová, Martin Hykl)

Místo placení složenek si dopřává moře a sluníčko! Po exmanželovi moderátorky Kateřiny Kristelové (37), Martinovi Tůmovi (32) pátrá policie. Bývalý uznávaný hokejista je v databázi Pátrání po osobách vedený už od září 2015, což ho očividně netrápí a užívá si na Floridě.

Poté, co se objevila informace o hledaném Tůmovi, ozval se Blesku dobře informovaný zdroj. „Bydlí kousek od mých známých. Je na Floridě, přímo na Key Westu, konkrétně na Stock Islandu,“ prozradil člověk, který si přál zůstat v anonymitě.

Člověk by čekal, že se pokusí své dluhy splatit, ale chyba lávky! „Problémy s placením má dál. Nemá peníze a neplatí ani nájem. Kvůli tomu ho už jednou vyhodili z bytu,“ tvrdí zdroj Blesku. V Česku má hokejista na kontě 15 exekucí minimálně skoro za milion.

Tůma si tedy neláme hlavu nejen s dluhy, ale také se nepokouší skrývat před zákonem. „Nijak se neschovává, normálně ho vídají ve městě. Tvrdí, že má vízum, tak nechápu, že policie neví, kde je,“ dodal zdroj Blesku. Nejen, že si Tůma na Floridě užívá tepla a moře, ale vesele se stýká s partou českých hokejových vysloužilců, kteří vystupují pod hlavičkou veteránského výběru Floridy Panthers. Podle Pavla Novotného (36) Tůma dokonce v říjnu nastoupil po boku profíků do charitativní exhibice proti týmu hokejistů složeného z místních policistů a agentů FBI.

 Na video s Kateřinou Kristelovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.