Sklízí, co zasela? Kristelka dostala padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sklízí, co zasela? Kristelka dostala padáka!

Kateřina Kristelová má padáka!
Kateřina Kristelová má padáka! (Filip Matušinský-František Štibor / Blesk)

Karma existuje? Údajně kvůli zneužití čísla Vlaďky Erbové dostala Kateřina Kristelová (37) výpověď s okamžitou platností! Pořad Paparazzi, tak bude mít jinou moderátorku.

„Měli jsme sezení s panem ředitelem Jaromírem Soukupem, ale k žádnému vyhazovu z televize nedošlo. Více se k tomu nebudu vyjadřovat,“ sdělila Blesku Kristelová, která neustále řeší spory s exmanželkou jejího partnera Tomáše Řepky. S Vlaďkou Erbovou (36) se neustále napadají přes sociální sítě a vidina konce konfliktu se rozplývá. I když Blesku tvrdila, že více se vyjadřovat nechce, na sociální síti se dlouze rozepsala.

,,Vzhledem k častým dotazům včera i dneska bych se ráda vyjádřila, k mému údajnému vyhazovu na hodinu z TV Barrandov. Nepřátele musím zklamat a fanoušky potěšit. Neodcházím. Nikdo mě odnikud nevyhazuje na hodinu a rozhodně na ničem nemá podíl jakákoliv lživá kampaň okolo Tomáše, která se mě netýká. Pro Barrandov jsem přes rok odváděla dobrou práci, v televizi jednoduše měřitelnou sledovanosti, která byla v rámci této konkrétní taková, ze mě vedení během zmiňovaného roku nabízelo projektů víc.

Konkrétně Paparazzi je moje dítě i po dramaturgické stránce a Alice Bendová skvělá holka i kamarádka a do projektu se výborně hodí. S vedením televize nemám jediný problém, naopak si tam dobrých vztahu vážím a troufám si tvrdit, že je to i naopak, vzhledem k tomu, ze jsme v častém a milém kontaktu. V životě i v televizním světě se věci mění v rámci vývoje velmi rychle a mívají svůj důvod. I Vy se o tomto konkrétním včas dozvíte. V osobnější rovině dovysvětlím stručně. Po narození dcery jsem nepřetržitě pracovala roky.

Dlužím si šestinedělí a dlužím si i rodinný život, který jsem NIKDY nezažila a který po mě právem vyžaduje můj partner. Nikdo se nemusí bát, ze bych se neuživila. Mám muže, který se přes jakoukoliv snahu o to, nominovat ho na pražského elitního bezdomovce z Armády Spásy, postarat umí a taky skvěle stará. Já sama se podílím na projektech, které s televizí nesouvisí, je jich hodně a při své finanční gramotnosti mužů být doma klidně rok. Obavám se, ale že tenhle plán nevyjde. Klid si zasloužíme s Tomášem oba.

Děkujeme Vám všem, co nám přejete, je Vás spousta a za to oba opravdu upřímně ještě jednou DĚKUJEME. Žijte přítomným okamžikem, dělejte si názor na věci sami, opravdu ne všechno co se píše JE PRAVDA. A nepoddávejte se touhám zvracených lidi ubližovat. Ublíží Vám totiž jenom ten, komu to dovolíte. Ostatním se můžete zasmát a já a Tomáš to děláme denně,“ napsala Katka.

Dle informací ze zákulisí má Kristelku nahradit herečka a moderátorka Alice Bendová (44). „Kateřině slíbili nový pořad, na kterém se má podílet i Tomáš, ale kdo ví, jestli vůbec vznikne,“ řekl Blesku nejmenovaný zdroj. 

Na video s Kristelovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.