Harry představil svou lásku královně: Diskrétní čaj o páté | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Harry představil svou lásku královně: Diskrétní čaj o páté

Harry a Meghan jsou spolu rok a půl.
Harry a Meghan jsou spolu rok a půl. (Foto: Reuters)

Před světem už princ Harry (33) a americká herečka Meghan Markle (36) svou lásku skrývat přestali, teď ale podnikli další polooficiální krok. Podle informací deníku Daily Mail už minulý čtvrtek k privátnímu vchodu do Buckinghamského paláce přijel minivan s kouřovými skly a... Ostře sledovaný pár zašel ke královně na čaj o páté.

Pro Alžbětu II. (91) je to oblíbená část dne a je vždy ráda, když připojí někdo z královské rodiny. A i když se to nyní snažili pojmout pokud možno neformálně, byla to velká událost. Vždyť se jedná o první »opravdový« vztah prince, který měl dosud spíš pověst pařmena. Meghan už prý udělala dobrý dojem na prince Charlese a jeho ženu Camillu. Že by už ve vzduchu viselo zasnoubení? „Otázka už nestojí »Zda?«, ale »Kdy?«,“ tvrdí prý Harryho přátelé. A sázkové kanceláře jim věří a na tuto otázku přestaly vypisovat kurz.

 Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.