Krize u Kobzanové? Ignoruje ultimátum partnera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Krize u Kobzanové? Ignoruje ultimátum partnera!

Modelka si to zase udělala po svém.
Modelka si to zase udělala po svém. (Blesk - Jan Tůma)

To bylo jasné jako facka! Pejskařka Diana Kobzanová to nevydržela a i přes zákaz partnera Michala Frolíka pořídila rodince novou kámošku. Že by to udělala na truc a na nebi jejich vztahu se objevily první černé mráčky krize?

I přes Frolíkovi ultimátum - když pes, tak i druhé dítě, si modelka Diana Kobzanová přinesla domů štěňátko bulteriéra. Bez psího kamaráda bylo Dianě smutno. „Seznamte se s Bibianou Moravian Canis 3. Trošku jsem vyčkávala s představením nového člena naší rodiny, protože jsem ji přinesla bez svolení a vědomí hlavního šéfa pana Fro.

Doma chvilku lítaly hromy a blesky, ale konec dobrý, všechno dobré a Bibi má dokonce povolenku k páníčkovi do postele. Mia (Miuska, Miluna, Mí) mi pořád hodně chybí, chybí taky naší Elle, která na Bibinu volala HEYYYY BABY MIA… ale jsem pejskař tělem i duší a bez psa doma bylo hodně smutno a divný prázdno,“ napsali v Blesku s tím, že tento příspěvek sdílela Kobzanová na sociální síti. Diano, bude tedy to miminko???

Na video s Dianou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
29. 8. 2017 • 11:21

Doufám, že se Frolík pochlapí a bude splněna i druhá část dohody. Moc bych to Dianě přál.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.