Lucie Vondráčková se rozpovídala o botoxu a plastikách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Vondráčková se rozpovídala o botoxu a plastikách!

Lucie Vondráčková se botoxu bojí!
Lucie Vondráčková se botoxu bojí! (Foto: Profimedia, Machan, Hykl, Pátek)

Lucka Vondráčková patří mezi přirozené a spíše sportovní typy. V kabelce má prý jen pár šminek, jinak zkrášlování neřeší. Kosmetika je jedna věc, ale co takové to vylepšení jako botox či zvětšení prsou? Lucka má jasno…

,,Pokud pomůžou, je to fajn. Botoxu se ale bojím. Měla jsem ráda Meg Ryan a Courtney Cox, ale ty už teď kvůli botoxu vypadají úplně jinak. To se mi nezdá pro herečky moc šťastné,“ odpověděla Lucka Sedmičce na otázku, zda jsou pro ni přijatelné zkrášlovací kosmetické zákroky jako operace víček, výplně botoxem nebo zvětšení prsou.

V jednom má zpěvačka určitě pravdu – pro herečky je botox nevhodný. Ztrácí pak mimiku a mění se v úplně jiné lidi. Například právě zmíněná Courtney, kterou můžete znát ze seriálu Přátelé, nepřirozené výplně lituje a v jednom rozhovoru se dokonce rozbrečela, kvůli tomu, že tak prý ztratila své já.

Na video s Luckou Vondráčkovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.