Jim Carrey žádá policii: Chci fotky své mrtvé přítelkyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jim Carrey žádá policii: Chci fotky své mrtvé přítelkyně!

Carrey s expřítelkyní  Cathriona White, která se loni předávkovala.
Carrey s expřítelkyní Cathriona White, která se loni předávkovala. (Foto: Profimedia.cz)

Na plátně komik, v reálu ale Jim Carrey (55) prožívá dlouhou tragédii. Před dvěma lety našli jeho irskou přítelkyni Cathrionu White (†28) předávkovanou léky a ještě dlouho se potáhne soud, zda k tomu Carrey přispěl.

K soudu ho dohnal Cahtrionin právoplatný manžel Mark Burton, jehož si vzala zřejmě jen kvůli občanství. Burton tvrdí, že jí prášky sháněl právě Carrey a také, že ji nakazil pohlavními chorobami.

Komik se hájí, že o ničem takovém neví a že White dlouho trpěla depresemi. Carreyho právníci teď žádají policii Los Angeles o poskytnutí fotek pořízených při ohledání Cahtrionina těla, přístup k získaným výpovědím lékařů a dalších policejních expertů.

Jsou přesvědčeni, že dokumenty potvrdí dívčiny deprese a konzumaci léků na předpis, ale i odcizený vztah k manželovi a matce. Není proto divu, že ti dva se Carreymu v přístupu k informacím snaží zabránit – a to s argumentem, že nelze dopustit narušení soukromí.

„Nebudu tolerovat takovou bezcitnou snahu zneužít mě či ženu, kterou jsem miloval,“ zuřil už dříve Carrey. „Její trable vznikly, než jsem ji poznal, a jejímu tragickému konci bohužel nikdo nemohl zabránit.“

Video s dcerou Jima Carreyho z americké soutěže můžete vidět zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.