Hlavně žádná hysterie! Töpfer k odchodu Balzerové... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hlavně žádná hysterie! Töpfer k odchodu Balzerové...

Bývalý šéf Fidlovačky Tomáš Töpfer se snaží urovnat spor mezi Balzerovou a vedením divadla.
Bývalý šéf Fidlovačky Tomáš Töpfer se snaží urovnat spor mezi Balzerovou a vedením divadla. (Foto ara)

Eliška Balzerová prý ve zlém opustila scénu Divadla Na Fidlovačce, kde se změnilo vedení. Bývalý šéf Fidlovačky Tomáš Töpfer se vše snaží urovnat a vyhnout se tak všem dramatům a hysteriím.

„Odchody bývají doprovázeny emocemi, zvláště u nás herců, protože s emocemi zacházíme ve své profesi. Když si odmyslíte tu citovou stránku, pak je logické a správné, že se má ten štafetový kolík předávat dál. Pokud možno v klidu, bez hysterie a především tak, aby při té předávce nespadl,“  sdělil Töpfer Blesku.

Hereckou hvězdu Balzerovou prý k odchodu přinutil nový šéf Fidlovačky Jan Koťátko a nová umělecká ředitelka Kateřina Dušková.  „Divadlo bude jistě žít dál a já celému novému vedení i nové umělecké šéfce souboru přeju naše divadelní zlom vaz a budu jim držet palce,“ dodal herec, který se snaží zachovat chladnou hlavu a obě strany urovnat.

Na video s Balzerovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.