Eliška Balzerová: Napravuje chyby z mládí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Eliška Balzerová: Napravuje chyby z mládí

Eliška Balzerová.
Eliška Balzerová. (Majka Votavová)

Oblíbená česká herečka Eliška Balzerová (68) ještě před mnoha lety těžko dělila čas mezi své dvě děti a milovanou práci. Hvězda filmu Tátova volha si zpětně mnoho věcí uvědomuje a snaží se chyby z mládí napravit.

Balzerová se v pokročilém věku snaží trávit více času hlavně se svou rodinou. Má dvě krásné vnučky, které se pokouší naučit to, bez čeho se kdysi neobešlo žádné děvče. Jako správná babička naučila své vnučky například štrikovat.

„Je to tak! Učím své malé vnučky všechny ty základní ruční práce, jako jsou háčkování, pletení a šití. To se jim do života vždycky hodí. Tohle mi třeba dcera trochu vyčítá, že jsem ji to nenaučila, protože jsem to tehdy nějak považovala za přežitek, ale dnes vidím, jak dobré je to umět,“ svěřila se herečka magazinu Sedmička. Holčičky jsou zatím malé, aby je bavilo chodit na koncerty nebo výstavy, ale s babičkou tráví čas rády. I přesto, že se herečka snaží své rodině věnovat více času, k ostatním je Balzerová stále zdrženlivější. „Mám ráda svůj klid, snažím se hlídat si své soukromí a moc si lidi nepřipouštím,“ přiznala Balzerová magazinu Sedmička.

 

Rozzářená Eliška Balzerová: S manželem jim to stále jiskří, daroval jí šperky!

Video se připravuje ...





Přečtěte si
ivoadler
18. 6. 2018 • 15:00

Když byla mladší, bylo jí moře po kolena. proto mi byla protivná. Teď, když je jí 68, už začíná trochu rozum brát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.