Proč stihly Zagorku výčitky fanoušků? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Proč stihly Zagorku výčitky fanoušků?

Hana Zagorová
Hana Zagorová (Marek Pátek, archiv Blesku)

Oblíbená zpěvačka Hana Zagorová (70) těší české publikum již přes padesát let. Hana překvapivě přiznala, že je často terčem kritiky na svých koncertech. Jak to snáší, a co si o tom myslí?

Zagorová to věru nemá lehké, chtěla by se líbit všem, ale sama ví, že to je nadlidský úkol. „Pokaždé se na koncertě objeví člověk, který řekne: ,A budete zpívat tuhle písničku? Tu já mám hrozně rád...' nebo: ,A vy jste nezpívala tamto, to je moje nejoblíbenější.'" řekla Hana na jednom ze svých vystoupení, kde byli přítomni redaktoři Sedmičky.

Manželka Štefana Margity (60) se snaží být nad věcí. Přeci jen se nemůžete zavděčit všem. Jedno ale prozradila, hit Maluj zase obrázky, zpívá na všech svých koncertech.

Na video s Hanou Zagorovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 8. 2017 • 22:12

Jsou věci, který se fakt nepovedly. Mezi ně řadím paní Zagorové přeslazený přednes a přible sentimentální text p. Žáka pro " Maluj zase obrázky ." Paní Zagorová přece musí vědět /pokud není idiot/, že s tím kouskem se můžou ztotožnit akorát tak plačky z ženskýho časopisu! ( A Vágnerovi se taky divím, že to hrál ) !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.