Blanarovičová odmítla životní kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Blanarovičová odmítla životní kšeft!

Zpěvačka odmítla životní nabídku kvůli rodině.
Zpěvačka odmítla životní nabídku kvůli rodině. (Foto: Pavel Machan, Zbyněk Pecák, Marek Pátek, Alexandr Malachovský, ara)

Peníze hrají v životě člověka důležitou roli. Yvetta Blanarovičová (53) ale raději než bankovky upřednostní svou rodinu nebo cestování. Odmítla snovou nabídku za půl milionu korun!

Přitom těžká práce by ji nečekala. „Loni mi zvonil telefon asi dva dny před Vánoci. Na konci drátu na mě mluvil pán s těžkým ruským přízvukem a nabízel mi neskutečné peníze jen za to, že na Vánoce povečeřím s jeho rodinou, které slíbil, že u stolu s nimi bude sedět čertík,“ vysvětlila zpěvačka, která se rolí čertíka proslavila Troškově pohádce Princezna ze mlejna.


Smlouvání
„První nabídka zněla 250 tisíc, řekla jsem, že se omlouvám, ale Vánoce s rodinou jsou pro mě na prvním místě a tak začal navyšovat. Bylo mu jedno, kolik bych si řekla, tak jsem nakonec uzavřela hovor s tím, že budu stejně na Slovensku u maminky a že prostě ne,“ vzpomíná se smíchem Yvetta, jejíž syn Matyáš (28) si z maminčina odmítnutí lákavé nabídky klepal prý na čelo. Priority
Blanarovičová ale nelituje. Tvrdí, že během života si srovnala priority. „Rodina je nejvíc, to je jasné. Dále bych nikdy za nic neprodala možnost cestovat a poznávat nové země, kultury, chutě a vůně. Jsem vášnivá cestovatelka,“ svěřila se zpěvačka, která momentálně zkoumá krásy Tuniska, kde nikdy předtím nebyla. „Už jsem byla na konci světa, ale tuhle nádhernou zemi jsem opomněla. Nicméně mě uchvátila a hodlám se sem vrátit.“

Yvetta Blanarovičová dostává nemravné návrhy:

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
-bello-
3. 5. 2017 • 01:21

Nechápu !.Dělá-li tajtrlíka v Česku, mohla si odskočit i tam. Bála se ostudy, kdyby se to profláklo.Ale - kdyby byla chytrá, navlíkla by to na charitu a vykládala by, že ta holčička byla chorá a tohle bylo její poslední přání, to se tak dnes dělaá ( a ani daně by z toho platit nemusela ( možná ) )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.