Hvězda Ulice Tereza Bebarová: Proč zrušila natáčení... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda Ulice Tereza Bebarová: Proč zrušila natáčení...

Tereza Bebarová
Tereza Bebarová (Foto Aha! – Petr Novotný, ara)

Léčba poraněného kolena herečky Terezy Bebarové (41) potrvá déle, než si původně lékaři mysleli! Svědčí o tom fakt, že představitelka Ukrajinky Světlany z Ulice zrušila pracovní závazky minimálně do konce roku.

„Kvůli úrazu herečky Terezy Bebarové je třeba nazkoušet alternaci jedné z hlavních rolí – tu nastuduje Andrea Černá,“ oznámila v souvislosti s přeložením premiéry představení Když ptáčka lapají… až na 
6. ledna mluvčí vinohradského divadla Zuzana Paulusová. Pokud jde o hru Romeo a Julie, tu přední pražská scéna uvádí dál. „Za Terezu Bebarovou zaskočí roli chůvy po dobu její nemoci Jitka Smutná,“ oznámil ředitel scény Tomáš Töpfer(65). Jak to bude s představením Velká mela, ve kterém Bebarová také hraje, zatím není jasné.

Na Terezu také čeká štáb Ulice. Ten je připravený jí ve scénách ulevit, aby poraněné koleno nemusela zatěžovat. Bebarová se poranila v polovině října, koleno si vyhodila o devadesát stupňů. „Léčení bude na dýl, musím být v klidu,“ prohlásila bez bližších podrobností herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.