Nevěsty z pláže! Kiki a Maki srovnaly účty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nevěsty z pláže! Kiki a Maki srovnaly účty

Rozkmotřené duo opět srovnalo účty.
Rozkmotřené duo opět srovnalo účty. (Foto: Facebook, Instagram)

Slibovaly si, jak půjde jedna druhé na svatbu. Jenže před čtrnácti dny beachvolejbalistka Markéta Sluková (28), nyní Nausch, »Kiki« nepozvala, a v sobotu to bývalé beachvolejbalové parťačce Kristýna Kolocová (28) vrátila.

Obě dvě krásky z pláže, které se kamarádily už od čtvrté třídy a »pinkaly« společně od sedmnácti, si přitom naplánovaly svůj velký den časově téměř současně. Jenže po dramatickém loňském rozchodu bez sebe…

„Vždy jsem věřila, že si vezmu kluka svých snů, a včera se mi to splnilo. Nemohla jsem najít lepšího,“ rozplývala se po svatbě v Martinickém paláci na pražském Hradčanském náměstí Kristýna, která se vdávala v bílých šatech s barevnou kyticí. A stejné barvičky zvolila o 11 dní dříve i »Maki«, jen o půl zeměkoule dál, až v americkém jogínském centru městečka Jasper. „Po více než 7 letech krásného vztahu jsem řekla ´ano´ muži svého života,“ svěřila se tehdy. Budou děvčata nyní »závodit« i o to, která z nich se dříve stane maminkou?



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.