Jean-Claude Van Damme: Probuzená smrt útočí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jean-Claude Van Damme: Probuzená smrt útočí!

Jean-Claude Van Damme se stal idolem pro miliony žen a dívek.
Jean-Claude Van Damme se stal idolem pro miliony žen a dívek. (: Profimedia.cz)

PRAHA – Již ve středu vám deník Aha! přinese první DVD z edice deníku Aha! Akční snímek Probuzenou smrt si budete moci koupit na DVD spolu s deníkem Aha! za pouhých 45 korun.

Již ve středu vám deník Aha! přinese první DVD z edice deníku Aha! Akční snímek Probuzenou smrt si budete moci koupit na DVD spolu s deníkem Aha! za pouhých 45 korun. A v hlavní roli Probuzené smrti se představí hollywoodská hvězda Jean-Claude Van Damme (46).

Jean-Claude Van Damme v dětství patřil mezi otloukánky a byl často šikanován spolužáky. Právě proto ho jeho otec přihlásil do kurzů karate. Jako osmnáctiletý pak byl Van Damme již evropským mistrem střední váhy v tomto sportu. Nedlouho poté se odstěhoval do Ameriky, kde si bez pracovního povolení vydělával třeba jako řidič limuzíny či jako cvičitel aerobiku.

Zanedlouho poté se ale rozjela jeho hvězdná filmová kariéra. Mezi jeho nejslavnější filmy patří vedle Probuzené smrti i Univerzální voják, Timecop či Dvojitý zásah. Van Damme si zahrál i v nejpopulárnějším seriálu všech dob: v amerických Přátelích.

Ve snímku Probuzená smrt hraje Jean-Claude Van Damme gangstera na odpočinku, kterému čínský mafián zabije manželku. To se přitom ukáže jako ta nejhloupější věc, kterou kdy šikmooký mafián mohl udělat. Film je plný skvělých triků, akčních soubojů i exotických exteriérů. Probuzená smrt by zkrátka rozhodně neměla chybět ve vaší domácí filmotéce. A s deníkem Aha! ji můžete získat již ve středu za pouhých 45 korun.

Jean-Claude Van Damme

Rodné jméno: Jean-Claude Camille François Van Varenberg
Místo narození: Brusel (Belgie)
Datum narození: 18. října 1960
Stav: Je již popáté ženatý

Kam si napsat o autogram:
c/o International Creative Management
8942 Wilshire Blvd.
Beverly Hills, CA 90211

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.