Anežka Rusevová (29): Z ošklivky uhrančivou dámou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Anežka Rusevová (29): Z ošklivky uhrančivou dámou!

Z prken divadla by okamžitě mohla jít před kameru filmu z třicátých let.
Z prken divadla by okamžitě mohla jít před kameru filmu z třicátých let. (Foto pro Aha! – Angelina NgaLe/Divadlo bez zábradlí, FTV Prima)

Páni, tak obrovská proměna! Tou prošla ošklivka ze seriálu Vinaři Anežka Rusevová (29). Role od role jí to sluší víc a víc!

Nyní nastoupila do seriálu Ohnivý kuře, kde je za růžovou princeznu a v Divadle bez zábradlí za krásku ze třicátých let. A taková proměna ji táhne až za hranice. „Uvažovala jsme o kariéře v Německu a pořád je to můj sen. Jejich divadlo jsem si oblíbila, když jsem tam byla na škole,“ prozradila představitelka rozmazlené seriálové dcerušky Sabiny Kubíkové s tím, že by v Německu chtěla točit film.

Nebude to ale vůbec nic jednoduchého. „Tam ty agentury musejí herce prvně přijmout a pak se o ně starají. Takže mě tam zatím ještě nepřijali, ale nutno říct, že tam je herců asi tak dvacetinásobně víc než u nás,“ prozradila v pořadu TV Prima Miniduel herečka, která teď září nejen v seriálu, ale i na prknech, co znamenají svět. „Momentálně hraju v Divadle Bez zábradlí, kde působím v inscenaci Mnoho povyku pro nic, která měla premiéru 20. května,“ dodala Aněžka, které to v této hře zatím nejvíce sekne.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.