Herec z Kameňáků Václav Glazar (63): Je odkázán na dýchací přístroj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Herec z Kameňáků Václav Glazar (63): Je odkázán na dýchací přístroj!

Dýchání se díky přístroji herci prý hodně zlepšilo.
Dýchání se díky přístroji herci prý hodně zlepšilo. (Foto Aha! – Miloš Schmiedberger/Vánoční Kameňák, Martin Hykl)

Bez přístroje na výrobu kyslíku a hadiček v nose neudělá téměř ani krok. Přesto Václav Glazar (63) souhlasil s tím, že si zahraje ve Vánočním Kameňáku. Překousl i bolesti na place.

„Bylo to krásný, ale i náročný, protože kvůli mně se točily dva obrazy v jeden den,“ zavzpomínal na natáčení představitel mafiána Karla, potýkající se s dýchacími problémy. „Zatím musím být napojený stále na kyslík, ale už se to strašně zlepšilo,“ svěřil deníku Aha! Glazar s tím, že víc než plíce ho ale trápí páteř.


„Mám prasklý bederní obratel. To už se táhne asi čtyři roky, proto sotva lezu a je to hodně bolestivý. Jenomže kvůli špatnému dýchání nepřicházela operace v úvahu. Je velmi složitá, trvá zhruba devět hodin, a ještě se musí odehrávat na břichu,“ prozradil herec, který přes všechny zdravotní potíže o natáčení ani vteřinu neváhal. „Ležet celý den na place na posteli s bolavými zády, to nebyla žádná legrace. Byl jsem vyřízenej, ale bylo to strašně krásný. Ani nemůžu mluvit, jak jsem z toho i teď dojatej,“ dodal Glazar.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.