Rozježený Petr Janda? Na hlavě má vrabčí hnízdo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rozježený Petr Janda? Na hlavě má vrabčí hnízdo!

Při pohledu na krásnou zpěvačku Kateřinu Klausovou se mu zježily všechny vlasy.
Při pohledu na krásnou zpěvačku Kateřinu Klausovou se mu zježily všechny vlasy. (Foto Aha! – Martin Sekanina)

Na svou kštici, kterou si nechal před šesti lety nastřelit, je Petr Janda (73) náležitě pyšný. Občas se ovšem frontmanovi skupiny Olympic nepovede dostat ji pod kontrolu!

Naposledy se tak stalo, když potkal v obchodě blonďatou zpěvačku a herečku Kateřinu Klausovou (23) s vyčesaným drdolem. „Zježily se mu z ní všechny chlupy na hlavě,“ smáli se přítomní. Neposlušná kštice odhalila i to, že by si měl zpěvák znovu své šediny obarvit. Aby nevypadal jako máma, o které zpívá ve svém hitu Slzy tvý mámy šedivý... Nové vlasy si Janda nadělil pod stromeček v roce 2009. Tehdy podstoupil speciální kúru, kdy mu byly nastřeleny pouze vlasové cibulky. „Je to pěkně drahá sranda. Jeden ten vlas stojí stovku. Já to měl za sto dvacet tisíc,“ řekl zpěvák o bolestivém zákroku.



Autor:  vin

Přečtěte si
hejhej
21. 10. 2015 • 15:26

I kdyby měl janda opakovaně nastřelené vlasy, mladíka to z něho neudělá, stejně jako barva na vlasech. Je už starý a když si to včas nepřizná, bude jenom trapný. Pan Gott si dlouho barvil vlasy, ale nyní, když si nechal svoje prošedivělé, vypadá daleko líp.

ellenic
21. 10. 2015 • 12:14

Janda má dobrou kapelu, písničky, koncerty, zvykl si na popularitu. Teď už to spíše vypadá jen na dozvuky popularity. Když jsem ho naposledy viděla hrát a zpívat, tak už to bylo o něčem jiném. No a nastřelené vlasy za 120 000 Kč, co je to pro Jandu, maličkost .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.