Přísná Yvetta Blanarovičová: Kladivo na přítele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Přísná Yvetta Blanarovičová: Kladivo na přítele!

Yvetta Blanarovičová ve VIP Prostřenu
Yvetta Blanarovičová ve VIP Prostřenu (Profimedia.cz)

Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (51) působí na první pohled jako velmi jemná a citlivá žena. Tuto svou stránku projevuje například při pomoci sociálně slabším dětem. Jak ovšem přiznává, umí být i velmi přísná. Jsou i situace, ve kterých by se neváhala uchýlit k násilí.

Například svého syna vychovává k píli a samostatnosti, v situacích, kdy jiné prominentní mámy umetají svým dětem cestičky, Blanarovičová pro syna obvykle požaduje ještě přísnější zacházení. „Vím, že když je člověk k sobě tvrdý, nemusí se potom podbízet, protože je za ním vidět jeho práce,“ objasňuje zpěvačka.

A stejně to praktikuje u sebe: „Nejhorší je protekce, člověk musí prostě dřít a výsledek se pak dostaví. A i když je to zátěž, je třeba zatnout zuby a jít dál,“ míní zpěvačka a závěrem se smíchem dodává, že kdyby jí její přítel například zaplatil roli, vzala by ho kladivem po hlavě. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.