Heidi Janků (52) podvedla prvního manžela: 30 let zášti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Heidi Janků (52) podvedla prvního manžela: 30 let zášti!

Heidi Janků díky nevěře získala třicetileté manželství.
Heidi Janků díky nevěře získala třicetileté manželství. (Foto: TV Barrandov, ara)

Nikdy jí neodpustil! Heidi Janků (52) zlomila srdce prvnímu manželovi Zbyňkovi Janků, když ho opustila kvůli svému kapelníkovi Ivo Pavlíkovi (81). Ten je o generaci a půl starší. Exmanželé spolu nepromluvili dlouhých třicet let! Navíc to ani nevypadá, že by se staré křivdy měly v nejbližší době urovnat.

„On mi to nikdy neodpustil, zranila jsem ho. Brali jsme se z velké lásky a já ho podvedla,“ kaje se zpěvačka, která se vdávala jen pár měsíců po maturitě. Manželství jí nevydrželo ani tři roky... Jak je ale možné, že na sebe bývalí manželé ani nenarazili?

„Prostě jsme se nekontaktovali a neměli na sebe ani štěstí. Navíc já bych o tom nerada vůbec hovořila. Je to dlouhá doba, on má svůj život a určitě by nechtěl být se mnou spojovaný,“ prozradila moderátorka barrandovského pořadu Intim s tím, že se kdysi doslechla, že je Zbyněk ženatý a má dokonce i děti. Těch se Heidi bohužel nikdy nedočkala...



Přečtěte si
ararat
1. 5. 2015 • 15:25

zrůda,drbna,závistivé pra--se..už nemáš co psát co,žádný kolík,nechytáš se strupe

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.