Nepěkný kopanec do Ivety Bartošové a její velké lásky: Tohle si vážně nezasloužili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nepěkný kopanec do Ivety Bartošové a její velké lásky: Tohle si vážně nezasloužili!

Petr Sepéši a Iveta Bartošová
Petr Sepéši a Iveta Bartošová (Aha! – Martin Hykl, ara)

Ať už měla Iveta Bartošová (†48) jakkoliv podivný život, rozhodně se jí nedá upřít, že měla na kontě řadu hitů, které si prozpěvoval celý národ. Asi ten největší, který nazpívala se svou láskou Petrem Sepéšim, se teď stal terčem poněkud nepěkného vtípku, pokud se to tak dá vůbec nazvat.

Je alarmující, že do podivného počinu se pustil syn Petra Sepéšiho (†25) Petr Belhocine (29). Ten se podle vlastních slov nechal ukecat věčným diblíkem Věrou Patt, které bude brzy padesát, ale přesto stále nosí culíčky a trochu ji podezíráme, že i spodní prádlo s motivem Hello Kitty.

Tenhle na první pohled nesourodý páreček se rozhodl znovu nazpívat hitovku Petra Sepéšiho a Ivety Bartošové Červenám. To, co vzniklo, je doslova děsivé. A ještě hrozivější je videoklip, který k tomu vznikl. Věra Patt, kterou si možná matně pomatujete, jak rychle vletěla do reality VyVolení, aby z ní ještě rychleji vyletěla, stvořila něco, na co kovaní fanoušci Ivety Bartošové budou chtít brzy zapomenout.

„Věra za mnou přišla s nápadem, že bychom mohli udělat remix téhle písničky. Chvíli jsem na ni koukal a váhal jsem. Pak udělala hudbu, která mi zněla dobře na to, že jsem to bral jako recesi. Je melodická, je to taková Matějská pouť. Tak jsem to zkusil,“ řekl webu super.cz syn Sepéšiho, který přiznal, že jeho hlas byl později upraven. Jak to dopadlo? Podívejte se a dejte nám vědět, zda jste to vydrželi sledovat až do konce.

Pro jistotu vkládáme i originál. Čistě pro porovnání…



Přečtěte si
jakeline
30. 3. 2015 • 15:58

Nikdy spolu nechodili pouze zpívali jinak by neměl syna s prodavačkou nebo to byl úlet?

ararat
28. 3. 2015 • 09:55

Je to vždy smutné,když se člověk na ně podívá a uvědomí si,že tak oba škaredě skončily,byli velmi zamilovaní a jejich originál bude vždy hezký,ale i to co zpívají Věra s Petrem je také zdařilý,ale není tam ten náboj zamilovanosti a nevinnosti,toť vše Ivetka a Petr byli krásným párem,moc jim to slušelo,kdyby měli spolu děti,určitě by byli krásní,ale osud to chtěl jinak. Přejme jim už klid,zaslouží si to už oba dva a možná jsou tam někde nahoře už šťastní...

kubajakub
27. 3. 2015 • 15:47

Jako parodie dobrý. Pobavilo nás to.

kubajakub
27. 3. 2015 • 15:46

:To teda jo.

fesak2
27. 3. 2015 • 15:36

to je hudební masakr jak vyšitej

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.