»Tydýt« z reklamy Lukáš Pavlásek: Ruka šmátralka na ženském těle! Pojď mi hop, krásko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

»Tydýt« z reklamy Lukáš Pavlásek: Ruka šmátralka na ženském těle! Pojď mi hop, krásko!

Komik se k ní tiskl a slečna moc neprotestovala.
Komik se k ní tiskl a slečna moc neprotestovala. (Foto pro Aha! – showpix.cz, Jiří Nováček)

Kam na ty ženský chodí? Z Lukáše Pavláska (36) alias »Tydýta« z televizní reklamy se stal lamač dívčích srdcí. Na čtvrtém ročníku Plesu jako Brno, který moderoval, okouzlil místní dámy natolik, že se mu v závěru večera vrhaly do náruče!

I když není Pavlásek žádný seladon, nemění to nic na tom, že dovede okouzlit i krásné ženy. Ve sbližování, jak sám tvrdí, sází hlavně na humor a to se mu prokazatelně vyplácí. Po moderování plesu se mu totiž povedlo sbalit jednu z krásek v davu. A pořádně to s ní rozjel!


„Byla mezi hosty plesu a po celý večer seděla u jednoho stolu. S panem Pavláskem si dlouho povídali a pak tancovali,“ prozradil deníku Aha! jeden z hostů, který komika viděl s pohlednou černovláskou.


Pavlásek s ní nějakou dobu klábosil a popíjel u pultíku. Pak si dodal odvahu a vyzval tmavovlásku k tanci. Po ploužáku, doslova tělo na tělo, se herec dokonce odvázal ještě víc. Po čtvrté hodině ranní, když už bylo na parketě jen pár tanečníků, začal herec slečně notně osahávat pozadí. Evidentně jí to ani trochu nevadilo a společnost známého baviče si užívala.

Královská snídaně pro bezdomovce

Ty největší speciality, které byly pro šest stovek hostů na plese připraveny, neputovaly do koše, ale potřebným lidem. Personál kolem třetí hodiny ranní před zraky hostů začal delikatesy, chuťovky, ovoce a cukrovinky balit. Zbylé jídlo naplnilo dokonce 18 přepravek a pořadatelé je poslali prostřednictvím Armády spásy bezdomovcům k snídani.



Přečtěte si
mekanik
22. 1. 2015 • 01:45

bel -

mekanik
22. 1. 2015 • 01:44

ar-moje bel mi voní i nevymydlená.prostě mi voní i zpocená.oproti tobě ty se můžeš mydlit a vonět ale přesto jsi stále cítit hnojem hnipírdo,máš takové to cikánské pyžmo.takové to magi.bléééé

bella.
21. 1. 2015 • 10:56

ararat mně se mek nesmírně líbí S tím nic nenaděláš

bella.
21. 1. 2015 • 10:54

ararat pouhý překlep, každej blb to pozná. Horší je to s tvým " LISOLEM" , opakovaně ti mek+ já opravujeme lyzol/lysol.Nacpi si to do mozku, konečně! čus

ararat
21. 1. 2015 • 08:46

bel boženo co ta čeština?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.