Drzá babička paterčat Kiňová to zase přehnala: Tvoji tchýni zabiju, ať jde do hajzlu, vyslechl si šokovaný otec dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Drzá babička paterčat Kiňová to zase přehnala: Tvoji tchýni zabiju, ať jde do hajzlu, vyslechl si šokovaný otec dětí!

Kurvy zasraný! Seru na vás! Kláře Rulíkové došla trpělivost s nevděkem babičky Kiňové i celé rodiny.
Kurvy zasraný! Seru na vás! Kláře Rulíkové došla trpělivost s nevděkem babičky Kiňové i celé rodiny. (Foto: Aha! - Mária Rušinová, reprofoto ČT, koláž Ahaonline.cz)

Nevděk světem vládne! O tom se mohla v průběhu natáčení reality-seriálu České televize Paterčata přesvědčit hlava Klubu dvojčat a vícerčat Klára Vítková-Rulíková. Dostala se totiž do vyhroceného konfliktu s matkou Alexandry Kiňové (25) Olgou. Došlo na hodně drsnou výměnu a není se co divit!

Olga Kiňová se jevila problematicky již dříve, když zfackovala asistentku, která pomáhala v rodině paterčat, protože se jí nepozdávala úroveň péče. Byla z toho stížnost za napadení a rodina, potažmo děti, na tom jsou od té doby hůř, neboť pečovatelky již Saše a Tondovi s dětmi nepomáhají a chodí jen uklízet.


Prostořeká žena však kolem sebe kope dál a mladým opět zavařila, když v létě doběla rozpálila Kláru Rulíkovou. "Kurvy zasraný! Tvoji tchýni zabiju," řvala šéfová Klubu jako tur na nic netušícího otce dětí Antonína Kroščena hned poté, co vyletěla z domu jako namydlený blesk. Právě jí totiž ruply nervy z chování nevděčné babičky. "Já se omlouvám. Já jsem nespala, přiletěla jsem z New Yorku, a aby mi Olina říkala, že jsem blbá a pro vaši rodinu nic nedělám, ať jde do hajzlu. Tohle fakt nerozdejchám," lapala po dechu žena, které rodina za leccos vděčí, a která se s Kiňovými dokonce spřátelila.
Tragikomická scéna pokračovala, když i děda paterčat skuhral, že jim Rulíková nepomůže. "Nepomůžu, seru na vás," křikla na něj naštvaná žena. Následně se potvrdilo přísloví, že jaká matka, taková dcera. "Péťa (bratr matky Saši) řekl, že stát se nestará a ona se začala dohadovat s mámou a řekla, že se na celou rodinu vysere. Tak ať se vysere! Mně už je to fakt jedno. Už toho mám plné zuby.  To mi vyhrožuje? Čím nám pomáhá? Ze začátku… Ale teď na nás každý sere! Takhle se k mé mámě chovat nebude," vyčítala jako smyslů zbavená matka paterčat. Co na to říkáte?



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.