Dana Morávková připustila: Nenávist při natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dana Morávková připustila: Nenávist při natáčení!

Dana Morávková se potýká se svými kolegy. Jde o závist?
Dana Morávková se potýká se svými kolegy. Jde o závist? (Profimedia.cz, ara)

Velkým hitem napříč komerčními televizemi je oprašování dříve úspěšných pořadů. Jedním z nich je pořad »Hádej, kdo jsem«, který se oklikou na obrazovky vrací pod názvem »Kdo je kdo?«. Systém a prakticky ani obsazení se nemění. Hlavní favoritkou je stále Dana Morávková (43), která nicméně má v tomto případě trochu nepříjemné problémy.

Dana, kterou v současné době vídáme v Ordinaci jako doktorku Zdenu Suchou, je totiž nesmírně soutěživá, což není všem kolegům po chuti. Ti se snaží dělat show, zatímco jejich kolegyně opravdu bojuje o výhru. A to se jim pochopitelně moc nelíbí. Asi jim to připadá asi takové, jako když při charitativním hokejovém zápase nějaký přemotivovaný blbec zraní několik protihráčů.

„Já jsem strašně soutěživá, takže mě tento formát velmi vyhovuje. Což ale není případ všech, kteří bývají na place,“ potvrdila Sedmičce Morávková, která připouští i kritiku svých kolegů. „Často mi to vyčítají, že soutěžím a hru si víc neužívám. Já si ji ale nejvíc užívám, když soutěžím,“ brání se Dana, která nicméně přesto sklízí od diváků více obdivu než další protagonisté, konkrétně Alice Bendová, Bob Klepl nebo Martin Zounar.

Autor:  ph

Přečtěte si
ararat
26. 9. 2014 • 09:14

...došla ti slovíčka?

ararat
25. 9. 2014 • 19:46

..moje asi těžko,ale jsi takový duševní mrzáček...a taky tě tak beru a mě opravdu nenaštveš ani náhodou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.