Štastná Dana Morávková: Chytila životní kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Štastná Dana Morávková: Chytila životní kšeft!

Morávkové kabelky jsou jako ona. Také jsou extrémně elegantní.
Morávkové kabelky jsou jako ona. Také jsou extrémně elegantní. (Foto pro Aha! – elega.cz, ara)

Splnil se jí sen! Hvězda Ordinace v růžové zahradě Dana Morávková (42) má sice jen jednoho syna, ale k tomu teď přibylo 23 »dcer«. Každá je jiná a ke každé pojí herečku velké pouto.

Morávková má vlastní kolekci kabelek. Všechny jsou jako její děti, které vypiplala od plenek. „Než kabelky vznikly, trvalo to zhruba tři měsíce,“ svěřila se o výrobě módních doplňků herečka s tím, že všem kabelkám dala své jméno i něco ze sebe.
„Mám ráda jednouché hezké věci, které se dají zkombinovat. Všechny kabelky bych nosila. Jsou mému srdci hodně blízké,“ říká o kolekci Morávková, která kabelky navrhla a jako modelka i odprezentovala v kampani.



Přečtěte si
lillyli
27. 4. 2014 • 08:26

Ale zvládnou...extrémních boháčů je pořád dost. A ti si imitaci nekoupí.

lillyli
27. 4. 2014 • 08:24

P. Morávková je pro mě jedna velká záhada. Když moderovala..opakovaně se ukázovalo, že není nijak přehnaně inteligentní..i když tam byly i horší..taková Lucie Výborná V divadle hraje role typu: Paní, nesu vám psaní! A pokud jsou obsáhlejší..tak zase ..hrůza. V reálu vypadá úplně tuctově, taková oplácaná paní z venkova. Jak to, že je tak úspěšná? Má za sebou nějakou tlačenku? Prý vydělává nejvíc z českých hereček. I když do reklamy na ml. výrobky, které vám zajistí pravidelnou stolici, by asi ne každý šel. A zrovna tak do nekonečných seriálů,...ale stejně.

lassie
26. 4. 2014 • 18:17

KABELKY PANÍ MORÁVKOVÉ JSOU MOŽNÁ EXTRÉMNĚ ELEGANTNÍ, ALE TAKÉ EXTRÉMNĚ DRAHÉ ...

pravlast
26. 4. 2014 • 12:28

Lagerfeld,Boss a Vuitton páchají sebevraždy-kokurence je příliš těžká váha.Plagiátoři z Asie-tohle nezvládnete a máte utrum!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.