FOTOSTORY: Nejdříve byl Karel Heřmánek nerudný, ale když se nabumbal, hýkali i s manželkou smíchy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

FOTOSTORY: Nejdříve byl Karel Heřmánek nerudný, ale když se nabumbal, hýkali i s manželkou smíchy!

Hana Heřmánková postupně svého zamračeného muže za pomocí vína svým smíchem doslova nakazila!
Hana Heřmánková postupně svého zamračeného muže za pomocí vína svým smíchem doslova nakazila! (Foto: Aha! - Martin Hykl, Herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz)

Na sobotní premiéru světově úspěšného muzikálu Fantom Opery v produkci Františka Janečka (70) se těšila snad celá domácí kulturní smetánka. A účast v muzikálové pyramidě GoJa Music Hall byla pro některé doslova povinností, soudě podle nekonečné přehlídky známých osobností. Někdo ale přesto vyčníval ještě více...

Šéf Divadla Bez zábradlí Karel Heřmánek (66) se svou okouzlující ženou Hanou Heřmánkovou (51) měli během slavnostního večera nejméně dvě prvenství. Zaprvé se módní policie z celého bulváru shodla, že manželé patřili mezi nejlépe oblečené páry. Tím udělali radost i hudebnímu bossovi Františku Janečkovi, který si přál, aby muži přišli ve smokingu. A paní Haně decentní šaty také velmi slušely.


Druhé prvenství získala dvojice jako nejveselejší společníci, i když to tak zpočátku nevypadalo. Pan Karel se nejdříve tradičně trochu mračil, ale dobrá nálada jeho ženy, spousta přátel a samozřejmě nějaká ta sklenka vína, to vše dohromady zafungovala dokonale. Kolem Heřmánkových byla pak po celý večer veselá atmosféra, což uvidíte i ve fotogalerii.



Přečtěte si
bonyaklid
17. 9. 2014 • 14:19

Hanča tu hubu nemůže zavřít, to je křeč! Ten její věčný škleb by se už hodil do nějakého hororu Karel je už léta dost odtažitý morous, ale to je o něm známo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.