Smůla, pánové: Ženám se zdají erotické sny třikrát častěji! Co na ně jejich představy prozrazují? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smůla, pánové: Ženám se zdají erotické sny třikrát častěji! Co na ně jejich představy prozrazují?

Erotické sny si ženy užívají mnohem častěji než muži.
Erotické sny si ženy užívají mnohem častěji než muži. (Profimedia.cz)

Podle německé sexterapeutky Christine Baumannové mají ženy erotické sny zhruba šestkrát za měsíc, muži jen dvakrát. „Sexuální sny odrážejí přesně to, co se děje v naší duši. Do nich si promítáme své jinak skryté erotické touhy,“ tvrdí Baumannová. Vypadá to tedy, že ženy nejsou tak často sexuálně uspokojené, proto si musí své nenaplněné touhy plnit ve snech.

O čem sní ženy

1. Sex se ženou

Nemusíte se bát, že jste lesbička. Spíš to znamená, že partner vás nedokáže uspokojit. Asi potřebujete víc mazlení a něžností.

2. Být svázaná

Tyhle fantazie se objevují u žen, které jsou úspěšné a zastávají důležitý post. Aspoň ve svých snech touží být pasivní, nechat se ovládnout.

3. Milování s cizincem

Vášnivý sex s cizím krásným mužem se v ženských snech objevuje často. Zdá se těm ženám, které trpí sexuálním stereotypem.

4. Sex se šéfem nebo celebritou

Pasivní ženy často sní o tom, že se milují s někým úspěšným. Jejich sebevědomí tím stoupne.

5. Milování na veřejnosti

Být v situaci, kdy může být dvojice při sexu odhalena, má příchuť zakázaného ovoce. Tenhle sen se zdává do sebe uzavřeným ženám, které při milování moc neexperimentují.

O čem sní muži

1. Milování se dvěma ženami

To je snad nejčastější pánský sen. Muž v něm vystupuje jako dokonale vybavený samec, který hravě uspokojí obě partnerky. Ještě že je to sen, ve skutečnosti by tahle akce mohla skončit jeho fiaskem.

2. Sexuální divák

Mužům se zdá, že bývají svědkem milování dvou žen nebo souložícího páru. Je to o konfrontaci s jejich sexuální dovedností.

3. Rychlovka s neznámou

Muž potká krásnou ženu, vrhne se na ni a prožije krátkou, ale intenzivní soulož. Někdy to může být i znásilnění. Ale není třeba se bát, že snící pán je deviant. Opět zafungoval jako samec, který dostane každou, na kterou si ukáže.

4. Sado i maso

Trošku násilí, pouta nebo podrobení od dominy. Tady platí stejně jako u žen: člověk ve vedoucím postavení touží být občas ovládán, naopak neprůbojný muž zase ve snech rád rozhoduje o situaci, kde on je pán a vládce.

5. Sex s exotickou kráskou

České muže láká i milování s dokonale rostlou exotickou černoškou nebo s drobounkou Asiatkou, která vypadá jako hříšná školačka. Prostě do svých snů promítají to, co doma v posteli nemají.

Autor:  ida

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.