Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Marie Rážové: Vesnické plátky s bramboráčky a cuketou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Marie Rážové: Vesnické plátky s bramboráčky a cuketou!

Fotografie
Fotografie (internal)

V nové sérii kulinářského pořadu Prostřeno! (dnes v 18 hodin v TV Prima) se utká pět soutěžících z Prahy. Svým slavnostním menu budou bojovat o 25 tisíc korun. Jako první začíná operátorka call centra Marie Rážová (57). Pro své hosty si připravila plněná rajčata tří chutí, vesnické plátky s bramboráčky a jako dezert jahodové překvapení s ledovou kávou.

Paní Marie je zkušená kuchařka. Má tři odrostlé děti a v současnosti pečuje o dva kocoury. Vaří ráda a do soutěže se přihlásila také proto, že ji zajímalo, jaké to je stát před kamerou. Svůj byt má vybavený v chalupářském stylu, a tak i její menu bylo plné bylinek a čerstvé zeleniny.

„Recepty si vymýšlím sama a chutná mi v podstatě všechno. Někdy si dám českou kuchyni a omáčky, jindy zase italskou kuchyni a lehčí pokrmy,“ přiznala Marie. Ačkoli si hodně fandila a se svým vařením byla spokojená, ostatní hosté její menu příliš vysoko neohodnotili. Kotlety jim přišly vysušené a játra rozvařená. Ocenili ale dezert.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.