Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Kamily Teplé: Všechny okouzlila krkovičkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Kamily Teplé: Všechny okouzlila krkovičkou!

Fotografie
Fotografie (internal)

Své kuchařské umění se v soutěži »Prostřeno!« dnes (od 18 hodin v TV Prima) rozhodla předvést i Kamila Teplá (57) z Jaroměře ve východních Čechách. Ostatním soutěžícím uvařila obloženou krkovičku a i přes nasládlé brambory měla velký úspěch.

Paní Kamilu sice živí pojízdná prodejna potravin, se kterou brázdí malé vesničky, přesto by se uživila i jako profesionální kuchařka. Jak ale říká, na dlouhé a složité vaření si nepotrpí. „Všechno musí být šup šup, i nedělní oběd vařím tak nejvýš hodinu. Nemám ráda dlouhé vyvařování,“ vypráví Kamila, která stejně rychle připravila i svoji krkovičku.

Recepty si navíc vymýšlí sama a ráda experimentuje. „Sice mám doma spoustu kuchařských knížek, nejraději si ale vše dělám podle sebe,“ popisuje. A její jídlo opravdu chutná. „Manžel rád jí. Je to na něm vidět. Má přes sto kilo,“ usmívá se Kamila.

Kamila Teplá zvolila jako předkrm všehobudič s toustíky (nastrouhaný celer s majonézou, česnekem, vejcem a šunkou), dále pak vývar s vaječnou sedlinou, obloženou krkovičku v alobalu a brambory s bylinkovým máslem.

Jako dezert přišla roláda tří barev.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.