Z vaší ložnice - Byla jsem striptérka. Lituju toho… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Z vaší ložnice - Byla jsem striptérka. Lituju toho…

Fotografie
Fotografie (internal)

Kluby, párty, tanec, obdiv, peníze. Myslela jsem, že prožívám nejhezčí období svého života. Teď ale vím, že právě tímhle krátkým obdobím jsem si možná zničila celý jeho zbytek…

S nápadem přišla moje kamarádka ještě na gymnáziu. Řekla, že zná holky, který si slušně vydělají jako striptérky v pražských klubech, kam chodí jenom cizinci. Na Čechy je to drahé. Dilema – obvyklá brigáda na pokladně za 10 tisíc za měsíc nebo tanec u tyče za mnohonásobně víc – trvalo asi tři sekundy. Nechala jsem se do toho vtáhnout. Byly to poslední prázdniny před maturitou. Byly úžasný a bohatý. A to doslova.

 

»Vejšku« jsem neplánovala, proto byl další směr jasný. Vrátím se k tomu, co mi v mých 18 letech vydělalo 42 tisíc za měsíc!

 

Bylo to snazší než jsem čekala. Kontakty jsem už měla. Vítek, který nás měl na starost už o prázdninách mi zajistil dost kšeftů. Už v létě jsem se mu zdála dost talentovaná. Je pravda, že jsem se dokázala dostat do všeho, ať už jsem měla období lesbi show, striptýzu v limuzíně nebo třeba tutti-frutti show (striptýz ve spojení s ovocem a vybraným alkoholickým nápojem).

Po dvou měsících jsem dostala nabídku mít šou na parníku v Hamburgu a odtud už cesta vedla do Venezuely. Nikdy jsem ale nespala za peníze, nikdy jsem si nešňupla čáru koksu. Tím jsem se od většiny kamarádek lišila. Byly to zásady, který jsem dokázala tři a půl roku dodržet. Možná jsem se tak o pár tisícovek eur a dolarů připravila, ale nelituji toho.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Caracas, Venezuela, 2006

Po pár měsících v Caracasu, kde jsem se coby modrooká blondýna nezastavila, se mi zastesklo po domově. Vzala jsem si »volno« a jela za rodiči. Máma už byla vyvztekaná, už jsem pro ni nebyla děvka, táta mě od začátku respektoval. Byla jsem u nich měsíc a ten byl osudový.

 

Vaška jsem znala jako o rok mladšího kluka z našeho gymplu. Šlo to rychle jako podle scénáře: diskotéka, úsměvy, tělo na tělo, sex u něj, druhý den rande… A po dvou letech s ním jsem byla sama. Těhotná. Když mě nepřesvědčil k potratu, skončilo to.

 

Leoškovi byl rok, když jsem poznala Michala. Naprosto úžasný, tehdy ještě advokátní koncipient. S vlastním bytem a vůbec vším, co je třeba po budování zázemí. I malého přijal. O mé minulosti striptérky věděl, nebylo co skrývat, nikdy jsem nic špatného neudělala. Aspoň jsem si to myslela.

 

Když mě Míša vzal na párty té jeho pražské právnické smetánky, bylo vidět, že se se mnou pyšní. Postava se mi ani po Leoškovi od dob mé striptérské slávy nijak na pohled nezměnila. Možná proto mě poznal jeden někdejší častý klient klubu nedaleko Staroměstského náměstí. Tehdy si mě dvakrát objednal i na soukromou akci.

 

Ten večer ke mně přišel a měl chlapsky oplzlé řeči, v podstatě návrhy. Když jsem ho odmítla, vyhrožoval, že o mé minulosti řekne Michalovi. V klidu jsem ho mohla odpálkovat s tím, že Míša všechno ví. Dal pokoj.

 

Ještě ten večer se Míša sbalil a odjel spát jinam. Byl dost stručný. „Striptérka ano, šlapka ne. A nesnaž se mi nakecat něco jiného,“ řekl mi stroze. Na nic nereagoval, ani v dalších dnech na moje volání, na sms. Věděla jsem, odkud vítr vane. Tušila jsem, že si zhrzený právnický chlívák vymyslel nechutné příběhy, které mu pak Míša zbaštil, to mi ale bylo k ničemu.

 

S Leoškem jsme se odstěhovali. Je to pět měsíců. Nedávno jsem ho potkala a pozval mě i na kafe. Omlouval se mi, že byl tak rázný, ale zároveň dodal: „Nezlob se, já bych ti prostě nemohl věřit. Vím to z tak důvěryhodných zdrojů, že bych s tím vedle tebe žil, ale dotknout bych se tě nemohl…“

 

Míšu možná rozdýchám. Bojím se ale, že mě podobné situace čekají po zbytek života.

 

Máte i vy svoji story? Zašlete nám ji na e-mailovou adresu laska-sex@ahaonline.cz. Anonymitu máte pochopitelně zaručenou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.