Oholené, nebo chlupatice? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Oholené, nebo chlupatice?

Oholit, nebo ne?
Oholit, nebo ne?

Se svou kamarádkou jsem se dostala do debaty o tom, zda si holit či neholit nohy i v zimě. Ona zastává názor (a také ho praktikuje), že je zbytečné si holit nohy, když už je nevystavuje v sukních, ani šortkách. Ani jsem neměla odvahu se zeptat, jak to dělá s jinými partiemi těla.

Ráda bych znala váš názor. Nedávno jsem se svou kamarádkou dostala do debaty o tom, zda si holit či neholit nohy i v zimě. Ona zastává názor (a také ho praktikuje), že je zbytečné si holit nohy, když už je nevystavuje v sukních, ani šortkách.

S chladným počasím se navleče do kalhot a holicí strojek dá k ledu. K hladkým nohám se vrátí zase až na jaře. Koukala jsem na ni s vyvalenýma očima. Ani jsem neměla odvahu se zeptat, jak to dělá s jinými partiemi těla.

Vzpomněla jsem si na článek, který jsem četla v létě. Pojednával o radikálních zastánkyních přirozeného ochlupení žen, které holení berou jako otrocké podřizování módnímu trendu, což je degraduje do pozice poslušného stádečka. Napadlo mě, že své kamarádce navrhnu, aby se stala členkou Klubu svobodných chlupatic, ale pak jsem si řekla, že je to její věc a mně do toho vůbec nic není.

Já si budu nohy (a nejen je) holit dál, protože se mi to líbí, už jsem tak zvyklá, nehledě na to, že dorůstající chloupky píchají, koušou a vypadají neesteticky.

Ale možná bych se divila, kolik žen má stejný názor jako moje kamarádka a dopřává svým nohám přes zimu holicí prázdniny.

Radka

Na které straně stojíte vy? Napište nám do diskuze.

(miš), Zdroj: Žena-in.cz
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.