Svedla jsem ženáče... Co bude dál? Co bude dál?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Svedla jsem ženáče... Co bude dál? Co bude dál?!

Ukázkový příklad: Herečka Libuška Vojtková má bohaté zkušenosti se zálety. Rockera Pepu Vojtka (oba na snímku) nejdřív odloudila kolegyni Sabině Laurinové. A pako něj sama přišla, přebrala jího nejlepší kamarádka...
Ukázkový příklad: Herečka Libuška Vojtková má bohaté zkušenosti se zálety. Rockera Pepu Vojtka (oba na snímku) nejdřív odloudila kolegyni Sabině Laurinové. A pako něj sama přišla, přebrala jího nejlepší kamarádka... (Aha! – Marek Pátek)

Vztah se zadaným mužem – ano, či ne? To je častá otázka žen či dívek. Vyhlídnutý objekt je tak přitažlivý, strašně sexy, má dokonalou postavu, nádherné oči, úžasně voní.

..

Ale jednu vadu na kráse přece jen má – je ženatý nebo jinak zadaný! V takové situaci nastává lítý boj mezi srdcem a mozkem – všichni víme, že by se to nemělo, jenže... Srdci zkrátka neporučíte! Když už moudřejší mozek ustoupí, jednoduché to rozhodně nebude – ani pro jednoho z vás...

10 věcí, na které je dobré stále myslet
  1. Zapomeňte na výčitky svědomí.
    Přemýšlet jste měla, než k sexu došlo. Už to nevrátíte, tak proč se trápit.
  2. Chcete v románku pokračovat?
    Dobře si to rozmyslete. Uvědomte si všechna úskalí, která takový vztah provázejí. Máte na to nervy?
  3. Proberte to spolu.
    Vyjasněte si, jak daleko spolu chcete zajít, kde se budete scházet, jak spolu budete komunikovat a jak často se uvidíte.
  4. Mějte se na pozoru.
    Pořád! Nikdy nevíte, který náhodný kolemjdoucí se zná s jeho ženou. Nescházejte se v blízkosti jeho bydliště či pracoviště jeho ženy.
  5. Nemluvte o vašem románku!
    Čím víc lidí o tom ví, tím větší je riziko, že se to provalí. Vaše nejlepší kamarádka si to pro sebe nechá, ale partě kamarádů v hospodě o tom vyprávět nemusíte – nikdy si nemůžete být jistá, že se s vaším objevem či jeho ženou někdo nezná...
  6. Pozor na esemesky!
    Ty v současné době prozradí nevěru nejčastěji. Pro nevěrníka by mělo být samozřejmostí mazání nejen vašich SMS, ale i těch, co vám posílá. A pro vás? Hlídejte si čas, kdy svému krasavci esemesky posíláte! Je sice nádherné, že na něj myslíte před usnutím a tak moc byste mu to chtěla sdělit... Jeho ženě se však podezřelé pípání jeho mobilu v noci líbit nemusí... Chceteli mu udělat radost zprávou, vyberte si dobu, kdy je v práci!
  7. Nevolejte mu!...
    nejste-li si jistá, že s ním není jeho žena. Zbytečně by vás pak musel oslovovat »Karle« a vymlouvat se, že na kulečník opravdu nepůjde. Bezpečnější je domluvit se, aby volal on. Přeruší-li nečekaně hovor, nevolejte zpátky. Nejspíš je nablízku jeho žena. A pokud šlo jen o výpadek sítě, zavolá jistě brzy znovu.
  8. Neptejte se ho na jeho ženu.
    Má vás sice rád, ale ji taky. Možná si myslíte, že máte jakožto milenka všechny trumfy v kapse, ale určitě pro vás nebude příjemné poslouchat, jaká byla jeho svatební cesta, nebo dokonce jak často se ženou spí. Z nějakého důvodu si ji bral, vy jste pro něj (alespoň ze začátku) »pouhým« zpestřením či zábavou.
  9. Nechtějte po něm rozvod!
    Ani se o něm nezmiňujte. Možná se kvůli vám jednou rozhodne svou ženu opustit, ale musí na to přijít sám.
  10. Nesnažte seho překvapit!
    Svobodného muže možná potěší, když mu přijdete naproti do práce, aniž by to čekal. Pro ženatého to však nemusí být úplně milé překvapení...
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.