Erotogenní zóny u muže - Jak nažhavit chlapa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Erotogenní zóny u muže - Jak nažhavit chlapa

 (: Profimedia.cz)

PRAHA – V jednom známém vtipu se říká, že zatímco ženy mají erotogenní zóny po celém těle, u mužů se soustředí do jednoho jediného místa. Není to ale tak docela pravda! Ano, nejcitlivější body muže jsou především v oblasti pohlaví, ale i laskání jiných zón jim činí potěšení.

V pondělním vydání deníku Aha! jsme vám nabídli erotickou mapu lidského těla s erotogenními zónami. Platí jak pro ženy, tak pro muže. Dnes vám ale ukážeme pět míst, kde se určitě nezmýlíte, a poradíme, jak nejlépe sbalit vysněného muže...

Zaručených rad na téma »Jak si najít partnera snů« jsou tisíce. Jenže jak se v tom má člověk vyznat? Ve Velké Británii se teď stala bestsellerem kniha »Chovejte se k nim drze a přiživujte jejich vášeň«. Její autor Gerry Stergiopoulos tvrdí, že prostudoval snad každou knížku, která na dané téma vyšla za posledních 20 let. „Otestoval jsem jejich rady, smíchal je dohromady a pro svou knihu použil jen ty, které zaručeně fungují,“ hlásá autor, který je mimochodem homosexuál! Zdá se vám to divné? Gerry tvrdí, že je to naopak jeho výhodou, dámám totiž nikdy neleze do zelí a muži se mu svěřují…

Erotogenní zóny
  • Hlava a vlasy
    Myslíte, že hlazení po vlasech je jen pro ženy? Mýlíte se! Řada mužů miluje vískání ve vlasech a drbání hlavy. Naladí je pro další milování...Tip Aha!: Velmi citlivé je také čelo, hlaďte ho konečky prstů a uvidíte ten účinek.
  • Rty
    Ústa jsou základní erotogenní zónou. Jedním z nejcitlivějších míst je spodní ret a oblast pod ním, kde je hodně nervových zakončení. Tip Aha!: Drážděte partnerův ret špičkou jazyka, pak ho jemně sajte. I něžné kousnutí nemusí být na škodu!
  • Krk
    Muži mají oblast krku velmi citlivou, zvlášť na přední části, kde je ohryzek, a v oblasti klíčních kostí. Tip Aha!: Intenzivní kroužení jazykem kolem ohryzku dokáže některé muže rozpálit doběla.
  • Hruď
    Hnětení prsou a laskání bradavek je mužům stejně příjemné jako ženám. Nedovede je sice k orgasmu, ale je skvělou předehrou.Tip Aha!: Položte dlaně na partnerova prsa a kružte po směru hodinových ručiček. Tato masáž ho skvěle uvolní...
  • Pohlavní orgány
    Jak už jsme řekli, tato oblast je u muže nejcitlivější. Dráždění by mělo být důrazné, ale jemné.Jinak může být bolestivé. Tip Aha!: Nejvíce partnerarozpálíte, když budete dráždit tzv. bod F, který se nachází nauzdičce na spodní straně penisu.

Kliknutím zvětšete

Manuál, jak sbalit muže snů

1. Chovejte se jako kořist!
Všichni muži mají totiž instinkty primitivních lovců. Milují vzrušení lovu a nechtějí, aby se jim žena naservírovala sama na stříbrném podnose.
2. První rande: Líbání raději vynechte!
Hlavně to ve skutečnosti není vůbec žádné rande, ale jen oťukávání v kavárně. Jde hlavně o to posoudit, jestli se do něj vyplatí investovat.
Co na sebe: Oblékněte se vyzývavě, ale pozor, ať nepůsobíte lacině. Pokud máte minisukni, neberte si k ní tričko s hlubokým výstřihem. Zvolíte-li top, který odkrývá vaše přednosti, mějte na paměti, že budete sedět a v této poloze mohou být vidět »špíčky«, které příliš sexy nejsou. Zapomeňte na tanga vylézající z džín, je to laciný trik a na prvním rande by muž neměl vidět vaše spodní prádlo.
Technika »rychlovka«: První rande musí být krátké, mělo by trvat 45 minut až 1 hodinu, a to i pokud vás partner skutečně zajímá. Nechte ho, ať vám má co říct i příště. Také vy si ale nevystřílejte všechnu munici. O to víc se bude těšit na příští schůzku.
Technika věrného psa: Trik je jednoduchý. Snažte se méně mluvit a více poslouchat, v tom je kouzlo dobré společnice. Pokud mluví až příliš rozvlekle o svém dětství, pokyvujte tu a tam hlavou a dívejte se pokaždé jeho směrem. Můžete přitom myslet na slevy v obchodech s oblečením. Když zmlkne, dejte si chvíli pauzu, potom opět krátce pokývejte hlavou. Bude si myslet, že »visíte« na každém jeho slově. Hlavně si rozmyslete, jestli ho chcete znovu potkat. A hlavně! I přesto, že s vámi třeba cloumá vášeň, nelíbejte ho. Šli jste spolu přece jen na kafe, ne?
3. Druhé rande: Nechte ho, ať se zamiluje!
Ideální je oběd nebo brzká večeře. Nechte ho navrhnout, kde se setkáte. Aspoň uvidíte, jestli si dal s výběrem místa práci. Je čas oběda, což znamená »žádný sex«. Dáváte mu jasně najevo, že má o vás ještě usilovat. Rande č. 2 by mělo trvat déle. Ale pozor! Stále platí, že se budete snažit mu toho o sobě prozradit co nejméně. Nemluvte o svých problémech. Hrajte chytře a dopřejte mu iluze. Nechte ho, ať se zamiluje.
4. Třetí rande: Hlavně žádný alkohol!
Klíčové rande. Dobrá zpráva: už můžete líbat! Vezměte ho do restaurace, kde se cítíte příjemně. Jezte (muži si vždy jídlo spojují se sexem), ale nesnězte úplně vše. Ale hlavně zapomeňte na alkohol! Nemůžete přece někoho svádět, když nemáte kontrolu sama nad sebou. Užijte si večer, ale do postele s ním ještě nechoďte.
5. Další měsíc: Ještě chvíli buďte nedobytná!
Možná si myslíte, že je už čas na to, abyste se s ním vyspala. Jestli toho muže opravdu milujete, zapomeňte na to! Buďte ještě nějakou chvíli nedobytná, přesvědčí ho to, že právě vy jste ta nejlepší. Veškerý problém vězí v tom, že se ženy začaly emancipovat, zatímco muži zůstali stejní. Muži prostě opouštějí snadno ulovitelné ženy. Ano, vyspí se s nimi, možná i víckrát, ale na delší vztah nepomýšlejí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.