Už roky kvůli tomu trpím, jsem zoufalá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Už roky kvůli tomu trpím, jsem zoufalá!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Už od své první menstruace, která přišla v mých třinácti letech, se nemůžu zbavit silných výtoků. Docházela jsem kvůli tomu na gynekologii, zkusila spoustu léků, ale nic z toho nepomohlo. Jednou mi kamarádka poradila zaváděcí čípky na přírodní bázi a ty jediné mi pomohly. Půl roku jsem měla klid, ale pak je asi přestali vyrábět a mně se moje problémy vrátily. Co teď? (Marie, 24 let)

Marie, sice nevím, které čípky máte konkrétně na mysli, protože nabídka přírodních vaginálních preparátů je v dnešní době dost rozšířená, ale myslím, že nemusíte ztrácet naději. Pokud si pamatujete název čípků, které vám dělaly dobře, určitě si je můžete objednat přes internet, případně se poradit se svým gynekologem o alternativě. Vzhledem k tomu, že na výtoky trpíte pravidelně, bych se přece jen raději poradila s odborníkem. Píšete, že jste docházela pravidelně na gynekologii, ale nic z předepsaných léků nepomohlo. Nepřemýšlela jste o tom zkusit i jiného lékaře z oboru? Určitě tím nic nezkazíte.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.