Prosila mě o to, ale já jí to nemohl udělat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Prosila mě o to, ale já jí to nemohl udělat

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Ukázalo se, že moje nová přítelkyně je trochu zvrácená. Přiznala se mi, že má ráda tvrdý sex. Chtěla během něj mlátit. Zkusil jsem ji párkrát poplácat po zadku, jenže ona chtěla, abych jí vrazil pěstí! Prosila mě o to, ale já jí to prostě nemohl udělat. Co s tím? (Jonáš, 34 let)

Jonáši, myslím, že si tím lámete hlavu zbytečně. Prostě jste narazil na ženu, se kterou si v sexu nerozumíte. Sado-maso má mnoho podob, možná byste i vy našel praktiku, která by vás nadchla, ale možná také ne. Raději si najdete nějakou, jejíž přání budou radostí pro oba.

Přečtěte si
Marek456
4. 7. 2023 • 19:32

Náhodou se blbě trefí a bude mít na krku ublížení na zdraví. Takhle by ona ho měla v hrsti s tím, že pokud jí v něčem nevyhoví tak by ho kdykoliv mohla nařknout z toho že ji mlátí a těžko by vysvětloval, že má ráda sado -maso a že to tak sama chtěla což by v tu chvíli samozřejmě popírala.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.