Líbí se mu, když ženy stříkají: Já to ale neumím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Líbí se mu, když ženy stříkají: Já to ale neumím!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám kluka, jsme spolu krátce a je to můj první vztah. Připravil mě o panictví, milujeme se a všechno je v pořádku. Jenže on občas kouká na porno a hrozně se mu líbí, když žena při orgasmu vystříkne, tedy ejakuluje. Jenže já to neumím. Dá se to nějak naučit? (Denisa, 18 let)

Deniso, ne každá žena zažije někdy ve svém životě ejakulaci, dojde k ní nejčastěji v okamžiku, kdy je žena maximálně vzrušená. Žena dosáhne ženské ejakulace neboli mokrého orgasmu při dráždění rukou daleko snáze než při pohlavním styku, protože bod G, jehož stimulace k ejakulaci vede, je na přední stěně pochvy, která při styku příliš přístupná není. Je to ale snazší v některých polohách, například v poloze kdy sedíte partnerovi na klíně. Důležité je i to, abyste byla před stykem maximálně vzrušená, ale nedosáhla orgasmu před tím, než dojde k samotnému styku. Je normální, že trvá nějakou dobu, než se partneři sehrají a objeví, jak toho druhého nejlépe uspokojit.

Přečtěte si
adam.jacques
10. 2. 2023 • 10:02

Pokud te připravil o panictvi 🤣 tak by ti strikani melo jit od prirody 🥰

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.