Chtěl bych ji ohnout! Ale tátu by to ranilo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Chtěl bych ji ohnout! Ale tátu by to ranilo…

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Můj táta se s mojí mámou rozvedl a našel si mladší přítelkyni. Je jen o tři roky starší než já a je vážně sexy. Táta má svůj byt v Praze, ale vlastní taky dům za Prahou, kde bydlím já a brácha. Na víkendy sem táta jezdí i s přítelkyní a párkrát jsme se ráno potkali v koupelně. Měl jsem ještě ranní erekci a ona na mě tak hladově koukala. Nedá se to popsat, nejradši bych ji ohnul! Táta ale vypadá opravdu zamilovaně, takže by ho to asi ranilo. (Adam, 27 let)

Adame, výměna partnerů je běžnou záležitostí bohužel i v rámci rodiny. Pokud je ale váš otec do své partnerky opravdu zamilovaný, v případě, že byste se jí chtěl vyznat ze svých citů, zřejmě byste se pouštěl na tenký led. Zvažte proto, jestli je pro vás ukojení touhy důležitější než dobré vztahy s otcem. S ohledem na mužskou ješitnost by se mohlo stát, že by se vztahy mezi vámi pokazily nadobro.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.