Vím, jak to má švagr rád… Ale co když to praskne? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Vím, jak to má švagr rád… Ale co když to praskne?

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S mým starším švagrem si rozumíme skvěle. Už na začátku byla mezi námi chemie, ale jelikož nechci sestře ublížit, spím s ním jen po telefonu. V reálu bych to asi nezvládla, nevím. Naše hovory jsou ale opravdu výživné a občas mám chuť zavěsit a rovnou mu jet udělat dobře. Nedávno ale náš hovor slyšela kamarádka, začala mě moralizovat, prý to není normální a jsem hnusná. Ale přitom nikomu neubližuju, ne? (Kristýna, 20 let)

Kristýno, úplně obvyklá rodinná praxe to není. Chápu, že se tomu vaše kamarádka divila a zajímalo by mne, co by tomu řekla vaše sestra. Mohla by to vnímat jako dobrý skutek a být ráda, že její manžel se aspoň nikde neděvkaří, ale úplně bych na to nevsázela. Myslím si, že váš občasný sex po telefonu s vlastním švagrem by měl zůstat vaším společným tajemstvím, protože jinak by ve vaší rodině mohlo nastat pořádné dusno.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.