Partnerka nosí babičkovské prádlo: Odpuzuje mě to… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Partnerka nosí babičkovské prádlo: Odpuzuje mě to…

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Asi jako každému chlapovi se mi líbí, když má žena hezké spodní prádlo. Krajky, satén nebo podvazky, to miluju. Ale moje manželka si nic takového obléct nechce. Nosí takové ty kalhotky, kterým se přezdívá bombarďáky. Takže nic přitažlivého. Uvažoval jsem, že jí nějaké to sexy prádlo i koupím, ale asi by mi ho hodila na hlavu a poslala mě ho vrátit. (Jožko, 38 let)

Jožko, pokud se manželce do svůdného prádélka nechce, pochopitelně ji nemůžete nutit. Třeba se prostě jen stydí, a proto se tomu vyhýbá. Zkuste jí pořídit nějaké jednoduché spodní krajkové prádlo. Žádnou divočinu na začátek. Buď bude mít radost, nebo prostě řekne, že nemá zájem. Nic horšího se stát nemůže. Třeba se jí to zalíbí a pak budete moct být čím dál tím víc odvážnější.

Přečtěte si
stařec
19. 2. 2022 • 14:11

Jsi trouba,babičkovské prádlo působí jako antiviagra!! A ženská která se nechce líbit a to i v posteli,nestojí ani aby si o ni opřel kolo !!!

rydlo
6. 2. 2022 • 14:41

Snad nezáleží tolik na tom, jaké partnerka nosí prádlo, ale co má pod ním. To je stejné, jako by on byl odpudivý pro partnerku, protože nemá správný střih trenýrek. A jestliže ho partnerka odpuzuje, protože nemá na sobě krajkové prádlo, tak ať si nějaké pořídí k ukájení on místo partnerky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.