Udělal ze mě adventní věnec: Strčil mi tam… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Udělal ze mě adventní věnec: Strčil mi tam…

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...  (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Nevím, co to přítele popadlo. Nedávno mi zavázal oči, že si semnou bude dělat, co chce. Kývla jsem na to a bylo to vzrušující, ale když mi je rozvázal, byla jsem v šoku. Strčil do mě celou svíčku z našeho adventního věnce!  Strašně jsem mu vynadala, nejen, že mi mohl nějak zdravotně uškodit, ale ještě zničil vánoční výzdobu. Zdá se vám to normální? (Eliška, 25 let)

Dobrý den, Eliško, přítel je asi až příliš nalazený na vánoční vlnu. Zavedení svíčky do pochvy vám mohlo způsobit nemalé zdravotní potíže, kdyby se například svíčka zlomila. A to nemluvíme o infekcích. Na druhou stranu se mi z vašeho dotazu zdá, že jste si to užívala, dokud jste nezjistila skutečnost. Zkuste si s partnerem popovídat a zdůrazněte mu, že vám do vagíny nemůže zavádět vše, co mu přijde pod ruku. Můžete si ale společně pořídit nějakou erotickou hračku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.