Měla své dny a… TOHLE UŽ NIKDY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Měla své dny a… TOHLE UŽ NIKDY!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, s mojí ženou jsme 20 let šťastní. Ona měla odjakživa problém s orgasmem, ale i tak jsme byli spokojení a náš sexuální život neupadal. Nicméně teď, když už nebydlíme s našimi dětmi pod jednou střechou, jsme začali zase trošku společensky žít. Zkrátka jsme se neskutečně zřídili v jednom baru. Byl jsem totálně na mol a ukecal svou ženu k sexu. I když jsem věděl, že má zrovna menstruaci. Poprvé semnou zažila orgasmus a udělala se hned třikrát. Problém ale je, že teď chce sex jenom, když má své dny. Jinak prý orgasmu nedosáhne. Mě se to ale hrozně hnusí, když jsem střízlivý. Co mám dělat? (Artur, 44 let)

Dobrý den, Arture, to není zrovna ideální situace. Zkoušejte manželku navnadit k sexu během dní, kdy menstruaci nemá. Vytáhněte ji na večeři, jděte na romantickou procházku, ona vám potom určitě neřekne ne. Naopak když bude menstruovat, zkuste vymyslet nějaký společný zábavný program. Pokud to nezabere, nezbývá nic jiného než otevřená konverzace. Která bude asi krapet nepříjemná. Jste spolu ale přeci jen 20 let, to zvládnete!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.