Panic je nanic: Nic neumí a nechce se to naučit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Panic je nanic: Nic neumí a nechce se to naučit!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, píšu vám, protože už nevím, jak dál. Je mi 25. Měla jsem několik partnerů, sex většinou naprosto skvělý, nikdy žádný problém. Nyní něco přes rok chodím s mužem, 40 let. Je panic. K sexu ani ničemu podobnému se vůbec nemá. Mě to hrozně štve a stresuje. Zpočátku o tom se mnou aspoň trochu mluvil, ale teď? Vyhýbá se jakémukoli slovu, které se sexem jen trochu souvisí. Orálně a manuálně mě zkoušel uspokojit, a i když jsem se snažila ho povzbuzovat, bylo to vyloženě příšerné. To jsem mu ale samozřejmě neřekla. Chtěla jsem mu spíš poradit, ale to on si nenehcá. Nesnaží se už ani o to. Pokud předtím o tom mluvil, tak infantilně, jako puberťák. Je to pro mě příšerné, mám ráda otevřenou konverzaci. Cítím jak mě to flustruje, jak jsem s toho nešťastná. Mám ráda milování. Baví mě to. Jsem dravec, lovec. A cítím se ponížená, že vlastně nemá zájem o to mít se mnou něco intimního.

Měla byste se zamyslet nad perspektivou vašeho vztahu. Je-li i váš partner zodpovědný, měl by vám říci v čem je problém. Určitě nemůžete řešit situaci za něj. Ani jeden z vámi navržených postupů není vhodný, největší smysl by měla klasická otevřená diskuze. Zkuste se během toho uvolnit, můžete si popovídat u sklenky vína. Pokud nebude stát o to problém řešit, nejspíš nestojí ani o vztah s Vámi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.