Podle čeho poznat impotenta?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Podle čeho poznat impotenta?!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Nedávno jsem se rozešla s přítelem, se kterým jsme se vzájemně odcizili už před několika měsíci. V sexu se mu příliš nedařilo a nakonec mě napadlo, jestli se z něho postupně nestal impotent. Jak vlastně správně definovat mužskou impotenci? Jak bych poznala, že je přítel opravdu impotentní? Radka (27)

Odhalení impotence je poměrně jednoduché. Pokud má muž v 50 až 75 procentech pokusů o sexuální styk problémy s dosažením a udržením erekce, může jít o určitý stupeň impotence. Faktory jsou pití alkoholu, kouření, únava, psychické problémy nebo cévní choroby.

Někdy je muž schopen erekce jen občas (psychická impotence), jindy nedochází k dostatečnému prokrvení penisu (cévní impotence). Jak jsem vycítila z dotazu, vás již jeho sexuální nezdary patrně nepálí. A pokud ano, poraďte mu, ať se nechá odborně vyšetřit, takto na dálku diagnózu pochopitelně nikdo určit nedokáže…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.