Pusou ho to nebere! Co dělám špatně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Pusou ho to nebere! Co dělám špatně?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám nového partnera a co se sexu týče, je opravdu pozorný milenec. Dokáže mě uspokojit a i on se pokaždé dostane na vrchol. Ale jednou věcí jsem znepokojená - v průběhu milování se stává, že mu ochabne penis. Když ho začnu orálně uspokojovat, bohužel to dopadne tak, že si pomůže sám. Měla jsem už víc partnerů a nikdo z nich takovou odezvu neměl. Vím, že je to o komunikaci, ale náš vztah je zatím v začátcích a ještě nemám odvahu se zeptat. Rád se kouká, tak jsem našla různé způsoby, jak ho dostat do extáze. Ale že mi nejde vzrušit ho pusou mě zaráží i trápí. I to jeho ochabnutí v průběhu sexu. Alice (32)

Dobrý den, to že partnerova erekce ochabuje, byste si rozhodně neměla vyčítat Vy sama. Příčinu je možné hledat i ve zkušenostech z některého z jeho předchozích vztahů, ve stresu, po požití alkoholu či ve špatné životosprávě. Důvodů může být více, často bývá ale nedostatečná erekce, která nevydrží po celou dobu pohlavního aktu, známkou hrozící erektilní dysfunkce. Více si můžete přečíst ve článku o poruchách erekce, pokud se to bude Vašeho přítele týkat, může se obrátit na sexuologa či jiného lékaře, který pomůže problém řešit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.