Tohle je opravdu varovný signál! Něco bude špatně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tohle je opravdu varovný signál! Něco bude špatně...

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, partner semnou nechce spát, je unavený, trvá to už delší dobu. Nevím, jak to řešit. Když to řeším, je zle když ne, tak taky. Vše jsem už zkoušela - svádění, doplňky, bojím se, aby náš vztah neskončil. Co s tím? (Michaela, 32)

Dobrý den, ztráta chuti k sexu se u mužů čas od času vyskytuje, může jít pouze o přechodnou situaci způsobenou příliš velkou psychickou zátěží a stresem. Zkuste na toto téma zavést otevřenou debatu, zeptejte se přítele, proč už nemá chuť se s Vámi milovat. Také mu zkuste vysvětlit, proč by neměl být sobecký a myslet jen na sebe - pokud budete při milování zažívat uspokojení oba, jistě se vám bude sex více líbit a dokážete si ho lépe užít. Můžete před partnerem i masturbovat, zkusit ho svést, překvapit nečekaným návrhem... Pokud se problémy nepodaří vyřešit, doporučuji, aby se přítel obrátil na sexuologa, který pomůže určit příčinu snížené chuti k sexu.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.