Nateklé bradavky a povadlý penis. Co to má společného? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nateklé bradavky a povadlý penis. Co to má společného?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, potřebovala bych poradit s touto věcí. Mám už delší vztah s mým přítelem a mám nateklé bradavky, není se mnou něco? Nebo není to příznak těhotenství? Jinak když se milujeme s přítelem, tak postupem času mu penis zvadne! Není s ním něco v nepořádku nebo přestala jsem ho přitahovat? Nyní má jinak chřipku, takže není zcela zdráv. Může to být tím? Strašně moc děkuji za odpověd. (Jana, 18)

Dobrý den, pokud máte pocit, že jsou vaše prsa nateklá, doporučuji navštívit gynekologa, který Vás vyšetří a zjistí příčinu (může jít například o zvýšenou hladinu určitých hormonů, nelze ale vyloučit ani těhotenství - pokud jste na pochybách, doporučuji Vám, abyste si udělala těhotenský test).Partnerovy problémy s erekcí by mohou souviset s chřipkovým onemocněním, pokud jsou ale dlouhodobějšího rázu, mohlo by jít o erektilní dysfunkci. Přečtěte si více o poruchách erekce, pokud byste měla pocit, že se partnera tento problém týká, navrhněte mu návštěvu lékaře, který je vyšetří a v případě potřeby navrhne možná řešení (může předepsat léky an podporu erekce). Nemyslím si, že by důvodem bylo to, že partnerovi nepřipadáte atraktivní, doporučuji ale si s ním o tom otevřeně promluvit.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.