Hříšný analingus! Nevím, zda si na to troufnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hříšný analingus! Nevím, zda si na to troufnu!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...  (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

„Dobrý den, jsem s manželem deset let a nyní se mi svěřil, že by chtěl náš sexuální život okořenit. Zmínil se mi o technice analingus. Nejsem si jistá, zda to zvládnu a přijde mi to nehygienické. Manžel se vyžívá i v análním sexu, což je pro mě asi maximum, co mu dovolím." (Kristýna, 41)

Dobrý den, pokud máte zkušenost s análním sexem, možná jste si všimla, že stimulace spojení mezi řitním otvorem a genitáliemi je pro většinu mužů vysoce vzrušivá. Když vám při orálním uspokojování náhodně zabloudí jazyk do otvoru, mužná chlouba na to okamžitě reaguje. Rimming neboli analingus, tedy orální stimulace řitního otvoru, může přinášet úžasně slastné pocity, a to nejen u mužů.  

Než se s manželem rozhodnete sexuální život okořenit tímto způsobem, rozhodně doporučujeme osprchovat se. Použijte prst k tomu, abyste zbavila řitní otvor veškerých nečistot, a to i těch, které se nacházejí hlouběji. Pro orální stimulaci není úplně nutný celkový rektální výplach, ale pokud máte možnost, klidně ho proveďte.

Přečtěte si
vemenozmojistary
4. 8. 2020 • 06:15

Manžel Kristýny je obyčejná buzzzna 👎 💩

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.